lunes, 12 de diciembre de 2011

Nota de premsa_ AGT a la 38a Fira Avícola

AGT gestiona l'espai gastronòmic de la 38a Fira Avícola Raça Prat

Per segon any consecutiu, AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i Baix Llobregat), gestiona les propostes gastronòmiques que s'organitzen durant la 38ena Fira Avícola Raça Prat.

Els propers dies 16, 17 i 18 de desembre se celebra la tradicional Fira Avícola Raça Prat, la tradicional trobada que aquest any aconsegueix la seva 38ena edició i que gira entorn del Pota Blava, l'únic pollastre amb denominació d'origen del territori espanyol.

Aquesta trobada coincideix amb la 24ena Mostra Comercial, la Fira Mercat al Carrer i la IX edició de la Mostra d'Entitats del Prat de Llobregat. Durant tres dies, es pot gaudir de l'exposició i concurs de Pota blava, la mostra d'entitats, el pavelló comercial, els llocs de menjar artesà entre altres activitats…

AGT gestionarà el pavelló gastronòmic, en el qual s'ofereix una zona de degustació amb diverses ofertes per consumir i un restaurant a la carta. La principal novetat d'aquest any serà “l'esmorzar de pagès”, que se celebra el dissabte i diumenge de 10h a 12h., desenvolupant un nou concepte gastronòmic en el qual es podrà gaudir d'ous Pota blava fregits amb Carxofa Prat.
Aquesta Fira, a més de tenir com a referència el Pota blava, també tindrà el seu protagonisme la Carxofa Prat, una carxofa amb un sabor únic, i que està pendent d'aconseguir també la denominació d'origen.

Finalment, també com a novetat, AGT gestionarà un Show Cooking, que comptarà amb la presència d'alguns dels millors xefs del Prat i Baix Llobregat. Es tracta de mostrar les creacions gastronòmiques dels cuiners pujats a un escenari, davant el públic. Aquesta acció es realitza gràcies a la gestió de AGT i el suport d'Estrella Damm Inedit.

DINAR, la guia de restauració del Prat

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i Baix Llobregat, neix amb l'objectiu de lluitar per la gastronomia i el turisme de la perifèria de Barcelona. Amb la finalitat de mostrar part de l'oferta gastronòmica del Prat, AGT ha editat una guia de restauració local, DINAR 2011, que es presentarà en el marc de la Fira Avícola, i en la qual s'inclouen 36 restaurants i locals de tapes del Prat, que treballen de manera intensa el producte pratenc.

Recinte de la Fira Avícola del Prat
Aparcament provisional de Cal Gana. C/ Tarragona amb Ctra. de la Marina
Horari:
Divendres de 18:00 a 21:00 hores // Dissabte de 10:00 a 21 hores // Diumenge de 10:00 a 21:00 hores

associaciogastronomiaiturisme.blogspot.com/
potablavaicarxofaprat.com/
facebook.com/agtprat
Video promocional

No hay comentarios:

Publicar un comentario